Curtea de Apel Oradea: 2 ani de pușcărie pentru pedofilul Adrian Nistor!

Adrian nistor

Pedofilul Adrian Nistor a fost condamnat la 2 ani de pușcărie. Sentința a fost pronunțată azi, 18 noiembrie, de Curțea de Apel Oradea (CAO). Magistrații orădeni au respins recursul formulat de inculpat și au menținut sentința pronunțată de Judecătoria Satu Mare, pe data de 18 iunie 2014. Sentința magistraților orădeni este definitivă.
În cursul acestei zile magistrații orădeni s-au pronunțat în dosarul în care Adrian Nistor este acuzat de corupție sexuală. Cu toate încercările acestuia de a scăpa de pușcărie, magistrații orădeni au dat azi verdictul final în cazul lui Nistor: 2 ani de pușcărie! Sentința Curții de Apel Oradea este definitivă.
CAO a respins ca fiind nefondate atât apelurile formulate de partea vătămată care cerea încadrarea faptei din corupție sexuală în agresiune sexuală, dar și apelul inculpatului prin care acesta a atacat sentința Judecătoriei Satu Mare, pronunțată în vara acestui an (18 iunie 2014).
Adrian Nistor a ajuns în faţa instanţei după ce în vara anului trecut (2013) a abuzat sexual un copil de doar 7 anişori. După mai multe termene de judecată magistraţii sătmăreni l-au condamnat pe Nistor la 2 ani de puşcărie cu executare şi la plata unor daune morale de 30.000 de lei. Nemulțumit de sentința dată de judecătorii sătmăreni, Nistor a atacat cu apel decizia acestora la Curtea de Apel Oradea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.