Adrian Ștef: „Continuăm proiectul USL și în județul Satu Mare”

Adrian Stef

Președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef, membru în Biroul Național al Partidului Liberal Reformator (PLR) a susținut azi, 18 noiembrie, o conferință de presă în cadrul căreia le-a mulțumit sătmărenilor care au ieșit duminică, 16 noiembrie, la vot.
Totodată, Ștef și-a exprimat recunoștința față de cei peste 58.000 de locuitori ai județului Satu Mare care au votat cu Victor Ponta „și au susținut astfel proiectul USL”.
Adrian Ștef a mai adăugat că în 2012 a fost ales președinte al CJ cu 65.000 de voturi, iar diferența de 7.000 de voturi o explică prin „valul de simpatie de care s-a bucurat acum candidatul ACL, Klaus Iohannis. Cu toate acestea, noi rămânem consecvenți proiectului USL”.
„Majoritatea politică ce a câştigat alegerile din 2012 există şi acum, am reuşit deja să îndeplinim jumătate din proiectele pe care le-am propus atunci, am făcut investiţii importante în dezvoltarea infrastructurii, în domeniul sănătăţii, în turism şi tocmai în această perioadă facem cele mai mari investiţii în dezvoltarea şi modernizarea reţelelor de apă şi canalizare din judeţ. În următorii doi ani voi căuta să-i întâlnesc personal şi pe sătmărenii care de data aceasta nu l-au votat pe candidatul nostru la Preşedinţia României şi îi voi întreba pe fiecare ce nemulţumiri au în legătură cu activitatea noastră şi ce ar trebui să facem pentru ca lucrurile să meargă mai bine”, a declarat Ștef.

2 Comentarii la "Adrian Ștef: „Continuăm proiectul USL și în județul Satu Mare”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.