Adrian Cozma: „Victoria de la prezidențialele de duminică este o victorie a societății civile”

Adrian Cozma si Victor Cernea

În cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 18 noiembrie, cei doi co-președinți al Organizației de Tineret a ACL Satu Mare, Adrian Cozma și Victor Cernea, le-au mulțumit sătmărenilor care duminică, 16 noiembrie, au ieșit la urne pentru a-și vota președintele.
„Victoria de la prezidențialele de duminică este o victorie a societății civile. A câștigat bunul simț, acel candidat care a prezentat credibilitate, onestitate și cinste în fața cetățenilor. Am observat o prezență masivă a tinerilor în acest ciclu electoral. Putem să spunem că a fost o revoluție a tinerilor. Cred că putem vorbi despre o a doua revoluție, acum la 25 de ani de la Revoluția din 1989, o revoluție a lucrului bine făcut, o revoluție a bunului simț”, a declarat Cozma.
Potrivit liderului tinerilor din ACL, mesajul de duminică „este cât se poate de clar pentru sfidările pe care le-a făcut Ponta și pentru sfidările autorităților locale. Aleșii locali au fost amenințați și îngrădiți în anumite drepturi. S-a terminat campania electorală și rog să se termine și cu amenințările la adresa aleșilor locali. Fac aluzie la acele stenograme din acea ședință de la PSD Satu Mare. Vreau să spun că vicepreședintele Consiliului Județean nu schimbă directori sau viceprimari și nu dă bani. Așa că îi rog să se termine cu amenințările. Nu vreau să dau nume, dar îi rog să mai lase aroganța și să lucreze în interesul cetățenilor”, a subliniat Cozma.
În luarea de cuvânt Victor Cernea a declarat că pentru prima dată au ieși la vot peste 4 milioane de tineri, adică cetățeni între 18 și 35 de ani. „Totodată, au fost peste 87 de milioane de interacțiuni pe Facebook la postările candidatului nostru Klaus Iohannis”, a declarat Cernea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.