Posibilitate de muncă în Austria

Caritas

Biroul de Informare din cadrul Organizației „Caritas” Satu Mare printr-o colaborare cu „Caritas” Viena oferă încă din anul 2012, informații și consiliere în legătură cu oferte de serviciu pentru îngrijitori la domiciliu în Austria.
Posibilitățile oferite de birou sunt axate pe calitatea serviciilor oferite clienților. În decursul a doi ani sute de persoane s-au adresat biroului pentru a afla mai multe informații despre posibilitățile de angajare în Austria. Anul acesta 16 persoane au reușit să se angajeze în străinătate ca și îngrijitor la domiciliu 24 de ore din 24.
Csizmár Antal, angajatul Biroului de Informare a declarat că pe lângă informațiile date despre posibilitățile de angajare oferite de organizația „Caritas” Viena, se dă o mare importanță consilierii continue a persoanelor plecate în strănătate. Îngrijitorii, pe lângă ajutorul primit de la angajații organizației din Viena, au posibilitatea de a primi asistență telefonică și de la angajații Biroului de Informare din Satu Mare. De asemenea, se pune mare accent pe formarea profesională a îngrijitorilor prin cursuri de specializare cum ar fi: kinaesthetics în îngrijire, managementul conflictului în îngrijire, îngrijirea persoanelor suferinzi de demență și multe altele.
Organizația partener are grijă ca îngrijitorii plecați în Austria să se întoarcă în țară după o lună de muncă pentru a petrece următoarea lună alături de familiile lor și pentru a avea ocazia de a se regenera, și a se odihni.
Specializarea în îngrijire la domiciliu și cunoașterea limbii germane este o condiție în ceea ce privește angajarea persoanelor în străinătate, însă în lipsa acestora, în limita posibilităților, se oferă cursuri de îngrijitor la domiciliu și de limba germană.
Sediul biroului este în Satu Mare pe Bulevardul Unirii nr. 49 și are următoarele pagini de facebook: Birou de Informare, Információs iroda; PersonenbetreuerInnen Satu-Mare. Mai multe informații pot fi obținute pe adresa de mail info24@caritas-sm.ro sau la numărul de telefon: 0261-710246 marți și joi între orele 14.00 – 18.00, iar miercuri și sâmbătă între orele 8.00 – 12.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.