A călcat un biciclist după care a fugit de la locul accidentului

accident

Un tânăr de 24 de ani a ajuns victima unui accident de circulație ce s-a petrecut sâmbătă (15 noiembrie) seara, pe DJ 193, pe raza localității Ambud. Tânărul se deplasa cu bicicleta, moment în care a fost lovit de o autoutilitară marca Ford. Șoferul, Iosif T., în vârstă de 43 de ani, a părăsit locul accidentului. Bărbatul a fost prins la scurt timp după producerea accidentului, și reținut pentru 24 de ore.

Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 43 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare marca Ford, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers a accident un tânăr de 24 de ani, care în calitate de biciclist circula regulamentar în aceeaşi direcţie de deplasare. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a biciclistului. După producerea evenimentului rutier, șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind identificat la scurt timp de către oamenii legii. Bărbatul a fost supus testării cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului, îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor.

Iosif T. a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunerile legale care se impun în acest caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.