A fost lansată broșura de afaceri a județului Satu Mare

CJ1

CJ2

CJ3

Conducerea Consiliului Județean (CJ) Satu Mare a lansat azi, 14 noiembrie, broșura de bussines a județului. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul unei conferințe de presă la care au participat președintele CJ, Adrian Ștef, respectiv cei doi vicepreședinți, Mircea Govor și Rudolf Riedl.
Adrian Ștef a subliniat faptul că broșura prezintă, în mod general, oportunitățile de afaceri, potențialul uman și trecutul economic al județului Satu Mare. „În viitor vor fi elaborate broșuri de afaceri pentru fiecare localitate din județ. În acele broșuri vom prezenta potențialul economic a fiecărei localități în parte, dar și oportunitățile de afaceri”, a declarat Ștef.
În luarea de cuvânt, Rudolf Riedl a spus că această inițiativă este cât se poate de binevenită, însă, în opinia sa, în viitor, broșura ar fi bine să conțină și o prezentare în limbile germană și maghiară. ”Pe viitor, consider că ar fi bine să ne gândim ca o asemenea broșură să conțină prezentări în limba germană, deoarece avem în județ mulți investitori germani, dar și în limba maghiară, pentru că mulți oameni de afaceri din țara vecină sunt interesați de oportunitățile de bussines de la noi”, spune Riedl.
La rândul său, Mircea Govor, a declarat că, pe lângă maghiară și germană, broșura ar trebui să conțină și o prezentare în limba italiană, având în vedere că în județul nostru avem și investitori italieni. „Este o broșură pe cât de mică, pe atât de bogată în conținut. Prin această broșură prezentăm de fapt, potențialul economic al județului Satu Mare. Avem un județ extraordinar de bogat”, a declarat Govor.
Broșura, intitulată „Oportunități de afaceri și investiții în județul Satu Mare”, prezintă oportunități investiționale dar și povești de succes din județul nostru, în limbile română și engleză.
Președintele CJ spune că broșura va fi distribuită la diverse evenimente și întâlniri ai oamenilor de afaceri, și nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.