Ședință extraordinară la Consiliul Local Satu Mare

Sedinta

În cadrul ședinței extraordinare de azi, 13 noiembrie, consilierii locali au votat modificarea unor anexe ce vizează programul multianual de investiții din municipiul Satu Mare.
De la ședință au lipsit cinci consilieri locali: Cosmin Rațiu, Nits Janos, Vasile Fogel, Dumitru Fanea și Szocs Peter. Ședința a fost condusă de Florin Iura.
Având în vedere solicitarea primită de la Biroul pentru Proiecte cu Finanţare Internaţională au fost deschise noi poziții în cadrul Programului multianual de investiții a municipiului.
Este vorba despre lista dotărilor finanţate din fonduri externe nerambursabile, în ceea ce privește dotările de specialitate în cadrul proiectului „Centru tehnologic, de inovare şi de afaceri în municipiul Satu Mare” în valoare de 15.000 lei. De asemenea, consilierii au votat și lista de cheltuieli, în valoare de 83.000 lei la capitolul „Cultură, recreere, religie. Reabilitarea patrimoniului istoric și cultural din municipiul Satu Mare”.
Potrivit raportului de specialitate, suplimentările sunt mai mari decât cele solicitate în adrese, pentru a evita neacoperirea accidentală a contractelor de achiziţii publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.