Nicolae Bura: „Iohannis fuge de dezbaterile cu Victor Ponta”

Bura

„Klaus Iohannis se comportă nedemn pentru un candidat la președinție! Fuge, din nou, de o confruntare televizată cu Victor Ponta! A refuzat să meargă la televiziunile care îl critică. În schimb, a preferat să jignească jurnaliștii, inclusiv pe cei care l-au primit. Și marți și miercuri, a mâncat bătaie în dezbateri și a cerut ca emisiunea să se termine mai repede”, a declarat vicepreședintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Nicolae Bura, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 13 noiembrie.
Alături de Bura la întâlnirea cu presa a participat și purtătorul de cuvânt al PSD Satu Mare, Manuela Rogoz.
Vicepreședintele Organizației Județene a PSD Satu Mare l-a criticat pe Iohannis pentru „lipsa sa de demnitate”, considerându-l un candidat prea slab pentru această bătălie electorală. Potrivit lui Bura, Iohannis fuge de dezbateri deoarece „primarul Sibiului este slab pregătit și nu cunoaște problemele reale ale României”.
În încheiere Nicolae Bura i-a îndemnat pe sătmăreni să iasă duminică la vot, pentru că „pe 16 noiembrie trebuie să alegem, cum spunea Tudor Gheorghe, un candidat viu, pe Victor Ponta, președintele care unește, un om mândru că este român și care vrea să fie alături de noi toți, de pensionari, de cei ce muncesc, de tineri, de toți oamenii activi, de toți cei care vor o Românie puternică”.

În luarea de cuvânt, Manuela Rogoz a îndemnat sătmărenii ca duminică să iasă la vot și să aleagă „un președinte tânăr, care vrea să unească și nu să dezbine, un președinte cu o viziune clară pentru viitorul României, un președinte care își dorește o Românie puternică”.

Un Comentariu la "Nicolae Bura: „Iohannis fuge de dezbaterile cu Victor Ponta”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.