Centru de competențe pentru formarea profesională a adulților la Satu Mare

Scoala1

Scoala2

Scoala3

Activități de amploare au loc în perioada 13-14 noiembrie, la Colegiul Tehnic „UNIO-Traian Vuia” din Satu Mare, în cadrul unui proiect transfrontalier.
Azi, 13 noiembrie, a fost programată „Ziua Informațională” în care cei patru parteneri: Ungaria, Slovacia, Ucraina și România, și-au prezentat realizările din primele zece luni de activitate.

La acest eveniment au participat directori și profesori, implicați în proiect, din cadrul: Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși”, Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară „Gerge Emil Palade”, Colegiul Tehnic „Eliza Zamfirescu”, Colegiul Economic „Gheoghe Dragoș”, Colegiul Tehnic de Transporturi și Telecomunicații „Ion I. C. Brătianu”, interesați de formarea profesională a adulților. Cu această ocazie s-a inaugurat Centrul de Competențe pentru formare profesională adulți.

Cele patru componente ale proiectului sunt: cercetare meșteșuguri tradiționale rromi, elaborare programe pentru adulți, realizarea a două cursuri de formare profesională, alcătuirea unei echipe de consilieri pentru formarea adulților.

În programul proiectului figurează nume ca: Türr Istvan, Hatos Aniko, Velke Kapusany, Denisa Lakatoseva, Ecaterina Bücs, dr. Natalia Varadi și prof. dr. Vlaicu Popescu. Moderatorii evenimentului sunt Tiberiu Baranyai și Lenuța Roman.

Din programul proiectului face parte, datorită schimbării denumirii Colegiului Tehnic „Traian Vuia”, și semnarea din nou a contractului de parteneriat. Prin aceasta, a fost reconfirmată dorința de implementare a activităților proiectului de către colectivul de cadre didactice de la această școală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.