Șefii Poliției și Jandarmeriei din județ, convocați de urgență de către prefectul Eugeniu Avram

eugeniu-avram

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram i-a convocat miercuri, 12 noiembrie, în şedinţă pe şefii structurilor judeţene din Ministerul Afacerilor Interne. La întâlnire au fost invitaţi şi primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, respectiv conducerea Poliţiei Locale.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a solicitat conducerilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) şi Poliţiei Locale Satu Mare să întreprindă de urgenţă un set de măsuri concrete în vederea prevenirii cazurilor de infracţiune cu grad ridicat de violenţă. Prefectul regretă cele întâmplate în seara zilei de 9 noiembrie, când Gabriela Dorgai, actriţă a Teatrului de Nord Satu Mare a fost omorâtă pe malul râului Someş.

Prefectul transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate şi are convingerea că poliţiştii sătmăreni alături de echipa venită de la Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) vor identifica în cel mai scurt timp autorul, care va fi tras la răspundere, conform legii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.