Mesajul cutremurător postat pe Facebook de fiica Gabrielei Dorgai

lumanare

Bianca Dorgai, fiica actriței Gabriela Dorgai, ucisă în noaptea de duminică, 9 spre luni 10 noiembrie, în zona central a municipiului Satui Mare a postat pe pagina de Facebook a mamei sale un mesaj cutremurător.
„Mamă … nici nu știu cum să încep. Te iubesc atât de mult, te-am iubit mereu, și te voi iubi. Nici nu-mi vine să cred că nu vei mai fi lângă mine când voi avea nevoie de tine, că nu o să îmi mai spui ce e greșit, și ce e bine. Te voi purta mereu în sufletul meu, indiferent de ceea ce a fost între noi. Nu îmi vine să cred că m-ai părăsit. Am atât de mare nevoie de tine, mamă! Aș da orice doar să te aduc înapoi. Ești viața mea. Odihnește-te în pace, ești cea mai dragă ființă care a existat vreodata pentru mine!”, scrie fiica actriței.

Un alt mesaj, plin de durere, a fost postat de actorul Vasile Blaga:

„Doamne, nu pot să cred! În ce lume trăim? Ce-ar trebui să facem să se termine toate aceste tragedii? În câte biserici ar trebui să ardem toate lumânările din lume întru iertarea păcatelor noastre? … De câți Dumnezei am avea nevoie să-i pedepsească pe toți cei care fac asemenea fapte ?! N-aș vrea să-mi cazi în mână- ciudatule!! Ți-aș sfârteca carnea timp de săptămâni și te-aș hrăni cu ea să te saturi! Dumnezeule mare, arată-te, că-ncep să mă îndoiesc de Tine!!!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.