Seri Pozitive: „Unde ți-ai pierdut puterea?”

Seara Pozitiva

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii pe teme bine definite conduse de oameni cu experienţă. Participând la astfel de întâlniri puteți găsi soluții la problemele care vă frământă, puteți socializa şi cunoaște oameni noi sau chiar lega prietenii. Întâlnirile din Satu Mare sunt conduse de către Delia Danea, psiholog şi trainer, iar invitaţii sunt oameni din comunitate care vă pot inspira să faceți schimbări pozitive în viețile dumneavoastră.
Tema lunii noiembrie este „Unde ți-ai pierdut puterea?”. Evenimentul din această lună se va desfășura în data de 18 noiembrie, în intervalul orar 18.00-20.00, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” (Casa de Cultură a Sindicatelor), Bulevardul Transilvania nr. 3, Sala mare, etaj 1. Invitata serii este Lia Ardelean.
Sunt Lia! Cred despre mine că sunt o femeie curajoasă, cu vise mărețe, cu responsabilitate și dăruire. Viața mi-a fost cel mai bun profesor. Așa am învățat că orice întuneric poate fi transformat în lumină și că orice este posibil, în viață, atunci când decizi asta.
Am locuit o viață întreagă în Oradea și m-am mutat în Satu Mare de câteva luni, fiind de fapt sătmăreancă de origini. Sunt mamă din „oficiu” a patru copii fantastici Ruxandra, Alexandra, Oana și Paul, de 22, 8, 6 și 4 ani. Sunt autor, speaker și în prezent terapeut – fac Terapie cu pești la Aquastar. Pasiunea mea este aceea de a vorbi oamenilor, de a-i învăța, motiva și chiar inspira. Am ținut câteva seminarii despre relații și echilibrul spiritual. Am vorbit în public în cadrul unor evenimente organizate de: Toastmasters, 5MS și am participat în proiecte comunitare, făcând parte din Grupul Femina, grup inițiat și susținut de Fundația Comunitară Oradea.
Subiectul din această seară, „Unde ți-ai pierdut puterea?” vrea să aducă o lumină nouă și o abordare personală în urma experiențelor de viață trăite, despre cum putem să ne descoperim puterea interioară, cum putem dezvolta încrederea în noi atunci când știm cine suntem și ce resurse zac înlăuntrul nostru. Știu cu certitudine că oamenii au nevoie de aceste informații și adevăruri pentru a se putea descoperi pe sine, a-și descoperi puterea interioară și a o folosi în favoarea lor. În ultimii ani, după o puternică conștientizare și transformare personală, dorința sufletului meu, a fost și este, să îi redau pe oameni lor înșiși. Să-i ajut să înțeleagă că nu mai are rost să se risipească în exterior când toată puterea de care au nevoie se află înlăuntrul lor.
Despre cine este și unde este această putere, despre influența clară a acestor lucruri asupra sănătății și echilibrului în viață, voi dezvălui amănunte în cadrul Serii pozitive a lunii noiembrie.
Înscrieri se pot face la următorul link: http://schimbarepozitiva.ro/unde-i-ai-pierdut-puterea/
Pentru această „Seară Pozitivă” avem un premiu special la tombolă: o invitație de participare gratuită la evenimentul „Sărbătorește-ți viața”, eveniment bianual de dezvoltare personală, organizat la Cluj de Asociația „Schimbare Pozitivă”. Detalii despre eveniment găsiți aici: http://www.sarbatoresteviata.ro/
La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsați ca banii să vă împiedice să veniți la aceste seri. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.
Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare, Biblioteca Județeană Satu Mare și Asociaţia pentru Copii şi Tineri „ACT4U”.
Persoana de contact este Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect „Seri Pozitive” Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.