Seletye David: „Am pus numele Sătmarului din nou pe harta Europei, la competițiile automobilistice”

Raliu1

Raliu2

La sfârşitul săptămânii trecute în Cehia, lângă peștera Macocha, în jurul localității Blansko au avut loc etapele a IX-a și a X-a din cadrul Campionatului Est European „CEC ORI CUP” 2014 și premierea concurenților la final de sezon.
România a fost reprezentată de patru echipaje (câte unul din Brăila și Timișoara, respective două din Satu Mare). În concurs s-au înscris 27 de echipaje din cele cinci țări participante (Cehia, Slovacia, Ungaria, România şi Polonia).
La sfârșitul celor zece etape echipajul „909” alcătuit din Seletye David (pilot) și Seletye Norbert (copilot) de la ACR-RIDER’S Satu Mare a ocupat locul patru la îndemânare și a primit locul I ca cel mai bun organizator din acest an, respectiv echipajul cu cel mai mare progres din ultimii 5 ani.
Pentru prima dată la finalul unui sezon „CEC ORI CUP” s-a intonat Imnul României pentru un echipaj aflat pe prima poziție (ca organizator).
„A fost o mândrie să asculți Imnul de stat al României de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la un Campionat Est European. Am pus numele Sătmarului din nou pe harta Europei, la competițiile automobilistice. Mulțumesc Primăriei Satu Mare, cei care m-au sprijinit să organizăm o etapă la Satu Mare care s-a dovedit cea mai bună etapă din acest an. Sperăm ca la anul să menținem nivelul ridicat în organizare și să ne clasăm în primii șase la general”, a declarat Seletye David, directorul ACR Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.