Se dorește unirea patronatelor din România

patronate

Conducerea Uniunii Naționale a Patronatelor din România (UNPR), în frunte cu președintele Ioan Lucian a efectuat azi, 11 noiembrie, o vizită la Satu Mare, pentru a se întâlni cu prefectul și cu conducerea județului.
În cadrul unei conferințe de presă la care au participat și prim-vicepreședintele UNPR, Constantin Jurcă, vicepreședintele Federației Producătorilor de Pălincă și Băuturi Tradiționale, Cornel Mureșan, respectiv vicepreședintele Asociației Economice Româno-Germane, Tiberiu Markos, președintele Ioan Lucian a declarat că scopul acestei asociații este de a uni toate forțele patronale pentru a prezenta autorităților planuri concrete de măsuri în vederea atragerii investitorilor.
La rândul său, Cornel Mureșan a subliniat faptul că, mulți oameni de afaceri din județul nostru nu înțeleg importanța unei asemenea organizații, ceea ce va îngreuna reprezentarea sindicatelor patronale.
La următoarea întâlnire a UNPR cu patronatele din Satu Mare se vor face propuneri concrete pentru atragerea investitorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.