Danezii caută culegători de mazăre în România

Munca

Sătmărenii care doresc să lucreze în străinătate, în domeniul agricol, sunt rugați să se adreseze consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare. În a doua decadă a lunii decembrie, angajatorul danez vine în România pentru a selecta culegători de mazăre. Cei selectați vor munci în Danemarca, în perioada 20 mai-10 septembrie 2015.
Persoanele înregistrate la AJOFM Satu Mare pentru munca în străinătate trebuie să se adreseze consilierului Eures din agenție pentru a fi informați cu cerințele postului.
Perioada de selecție va avea loc la Slobozia în a doua decadă a lunii decembrie 2014. Termenul limită pentru a aplica este 1 decembrie 2014. Cunoașterea limbii engleze la nivel mediu, este obligatorie.
Perioada de lucru este 20 mai-10 septembrie 2015, iar vârsta minimă este de 18 ani. Plata muncii este în funcție de cantitatea de mazăre culeasă și reprezintă 0,6 euro/kg+12,5% bani de concediu, iar impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu, conform legislației daneze.
Mai multe informații cu privire la această oportunitate se pot obține accesând următoarea adresă: www.greenpeas.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.