Zodiacul țigănesc: Vezi ce simbol îți influențează viața

horoscopul tiganesc

Horoscopul țigănesc își are originile în Evul Mediu. La fel ca și cel european, zodiacul țigănesc cuprinde 12 semne, simbolurile lui fiind asociate elementelor folosite în viața de zi cu zi de acest popor nomad.
Cupa (21 ianuarie -19 februarie)
Acest simbol reprezintă uniunea, dar în același timp și flexibilitatea, având în vedere că orice lichid turnat în ea îi respectă forma. Nativul influențat de acest simbol este îngrijorat de problemele care ar putea să apară în viața lui, fiind mereu în căutarea fericirii. Principalele caracteristici ale zodiei sunt: inteligența, energia, sinceritatea, fidelitatea și creativitatea. Este pretențios cu cei din jur, astfel că are puțini prieteni.
Capela (20 februarie – 20 martie)
Capela reprezintă esența divină prezentă în fiecare individ, dar în special în cel binecuvântat cu acest simbol din horoscopul țigănesc. Nativii sunt persoane sensibile, loiale, emotive și visătoare. De asemenea, ei au o forța spirituală nemaiîntâlnită, deținând darul de a presimți anumite lucruri. Din păcate, uneori se îndrăgostesc nebunește și au parte de multe dezamăgiri. În relația de cuplu se dovedesc iubitori și romantici, iar la locul de muncă se implică și în sarcinile celorlalți din dorința de a-i ajuta.
Pumnalul (21 martie – 20 aprilie)
Imaginea luptei și a victoriei, pumnalul este un simbol al onoarei și al succesului pe toate planurile. Reprezentanții sunt firi determinate și impulsive, având o personalitate puternică. Legat de dragoste, astrele dezvăluie că sunt iubitori și pasionali. Se descurcă bine în majoritatea activităților în care se implică, dorind de multe ori să ocupe funcție de lider.
Coroana (1 aprilie – 20 mai)
Asociată cu imaginea aurului, a eleganței și a lucrurilor nobile, coroana reprezintă dragostea pură și puterea. Nativii luptă pentru ceea ce își doresc de la viață, în special pe plan financiar unde au nevoie de stabilitate. Dorința de a avea propria afacere este adânc înrădăcinată în inima lor. Chiar dacă par obsedați de muncă, știu și să se relaxeze.
Sfeșnicul (21 mai – 20 iunie)
Acest simbol din horoscopul țigănesc reprezintă adevărul, înțelepciunea și cunoașterea. Nativii născuți sub acest semn sunt foarte comunicativi, sociabili și isteți. Ei sunt curioși din fire și le place să învețe lucruri noi. Atunci când se îndrăgostesc nu renunță cu una cu două la persoana respectivă. De fapt, nu le place să renunțe cu usurință la lucrurile pe care și le doresc în viața lor.
Roata (21 iunie – 21 iulie)
Evoluție, instabilitate, emoșie și conexiuni puternice cu maternitatea, acestea sunt cuvintele cheie ale acestui simbol din horoscopul țigănesc. Nativii au o personalitate complexă. Acum sunt liniștiți și veseli, mâine pot deveni triști și nervoși. Iubesc cu intensitate și simt la fel de multă gelozie, chiar dacă nu li se oferă motive clare.
Steaua (22 iulie – 22 august)
Steaua țigănească are șase vârfuri, având două triunghiuri echilaterale, ceea ce semnifică egalitate, succes și evoluție interioară. Reprezentanții sunt firi optimiste, pregătite să strălucească și să invingă. Viața lor este intensă și solicitantă, având în vedere că se bucură de o popularitate rar întâlnită. Sunt înconjurați de prieteni și au noroc să dobândească ceea ce își doresc. Actoria, dansul, modelingul și muzica sunt domeniile în care ar trebui să lucreze.
Clopotul (23 august – 22 septembrie)
Perfecțiune, exactitate, punctualitate și determinare sunt caracteristicile care definesc acest semn din horoscopul țigănesc. Persoanele născute sub el sunt foarte organizate și ambițioase, trăsături care le ajută să exceleze în ceea ce își propun. Ele sunt istețe, analizează și critică tot ceea ce le înconjoară, însă în același timp știu și să se bucure de lucrurile mărunte ale vieții.
Moneda (23 septembrie -22 octombrie)
Moneda, un alt simbol al horoscopului țigănesc, este asocită cu echilibrul și justiția. Nativii sunt firi sensibile și emotive, însă au și momente când explodează și îi rănesc verbal pe cei care i-au călcat pe coadă. De obicei, ei au înclinații artistice, iubind să se implice în decorarea casei și în crearea anumitor obiecte handmade.
Cuțitul (23 octombrie – 21 noiembrie)
Asociat cu maturitatea, puterea, viața, dar și moartea, acest simbol imprimă nativilor un temperament puternic și enigmatic, lucru ce îi face absolut irezistibili în fata celor din jur. Ei au gândire analitică și înțeleg cu ușurință ceea ce se întâmplă în jurul lor. Dorința de a pătrunde tot mai mult în adâncul problemelor și al informațiilor de tot felul îi împinge spre o analiză diferită. Mulți din jur rămân surprinși de perspicacitatea lor. Sunt extrem de senzuali în dragoste, uneori devenind chiar sufocanți.
Toporul (22 noiembrie – 21 decembrie)
Un simbol al îndepărtării limitelor, al libertății și al depășirii obstacolelor, toporul influențează nativii într-un mod interesant. Le imprimă dorința de a se aventura, de a explora locuri și senzații noi, fiind precum vântul – peste tot, dar nicăieri. Optimismul lor pare a fi o trăsătură înnăscută, având în vedere că ei văd soluții chiar și în cele mai vitrege condiții și privesc problemele cu umor. Se îndrăgostesc cu ușurință, dar uită în aceeași manieră. Rețin cu ușurință informații, însă nu se împacă bine cu rutina.
Potcoava (22 decembrie – 20 ianuarie)
Potcoava, un alt semn al horoscopului țigănesc, semnifică efort și muncă. În plus, acesta este un talisman țigănesc aducător de noroc. De aceea, nativii au o intuiție bună. Rar au încredere în oameni și iau cele mai bune decizii. Ei înclină spre relații stabile, căsătoria și copiii fiind printre principalele lucruri pe care le vor de la viață. De asemenea, reprezentanții sunt ambițioși și muncitori, având în vedere că se implică personal în multe dintre proiectele de la locul de muncă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.