Olimpia Satu Mare învinge Caransebeșul cu 2 la 1 (Foto)

Meci1

Meci2

Meci3

Meci4

Meci5

Meci6

Meci7

Meci8

Meci9

Meci10

Meci11

Meci12

Alin Artimon

Tibi Csik si Alex Bostina

Alex Boștină a înscris de două ori și a adus victoria pentru Olimpia Satu Mare, în meciul disputat azi, 8 noiembrie, pe teren propriu, în compania FC Caransebeș. Băieții lui Tibi Csik au învins oaspeții cu scorul de 2 la 1. Meciul s-a jucat de la ora 11.00, și a contat pentru etapa a XII-a, a Ligii II, Seria 2, la fotbal.
În urma acestui rezultat Olimpia Satu Mare și-a luat revanșa după ce în turul campionatului au fost învinși de Caransebeș cu 1 la 0.
Oaspeții au dominat prima repriză reușind să deschidă scorul prin Sabin Lupu încă din minutul 7 al partidei.
Pentru a doua repriză, tehnicianul Tibi Csik l-a introdus în teren pe Alex Boștină, o alegere inspirată din partea antrenorului sătmărean. Spunem asta deoarece în minutul 60 al partidei Boștină restabilește egalitatea pe tabela de marcaj, marcând din întoarcere de la 6 metri.
Câteva minute mai târziu Boștină își aduce echipa în avantaj. Acesta a șutat de la 20 de metri, mingea intrând în vinclul porții.
Oaspeții au avut șansa să egaleze în minutul 85 prin Negoescu care, a rămas singur cu portarul Anca în careu, dar jucătorul nostru a reușit să respingă balonul.
În urma victoriei de azi, Olimpia Satu Mare urcă pe locul VII în clasament, acumulând cele trei puncte puse în joc.
Pentru Olimpia Satu Mare au jucat: Anca-Trip, Burlacu (46 Boștină), Mureșan, Heil, Iuhas, Gavrilescu, Bic, Villand, Muntean, Laso (46 Feier) și Bujor (70 Svarczkopf).
„Ceilalți fac puncte și rămânem cu vaga consolare că noi jucăm. O primă repriză în care i-am surprins, în care am făcut un pressing mai sus decât se așteptau în care a contat fiecare minge pe care am reușit să o aducem în terenul advers și o a două repriză în care așteptam tipul acesta de joc cu minge de pe fond direct pe vârf, urmată fie de deviere, fie de dedublare”, a declarat antrenorul Caransebeșului, Alin Antimon.
„Am prevăzut două variante la începutul meciului, din păcate nu am fost inspirat, dar până la urmă ei, în frunte cu Boștină au întors rezultatul și rezultatul contează până la urmă, cele două goluri pe care le-a marcat Alex și încă trei puncte. Îi felicit pe băieți pentru jocul făcut”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.