Liviu Dragnea: În turul II la Satu Mare Ponta îl învinge pe Iohannis

Dragnea1

Dragnea2

Dragnea3

Dragnea

În cursul zilei de azi, 8 noiembrie, președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit cu conducerea din Satu Mare a partidului dar și cu primarii social-democrați, pentru a analiza rezultatele obținute în primul tur de scrutin. De asemenea, s-a discutat și despre strategia pentru turul II.
La conferința de presă susținută la sediul PSD, Liviu Dragnea a fost însoțit de președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Satu Mare, Mircea Govor, respectiv de președintele executiv al organizației, Dorel Coica.
La începutul conferinței, Mircea Govor a subliniat faptul că Dragnea nu a venit nici de această dată cu „tolba goală” la Satu Mare.
„Satu Mare este în sfârşit unul din judeţele pe care Guvernul României a început să le ia în serios. E păcat că de-a lungul anilor Satu Mare nu a fost un judeţ ajutat de guvernele anterioare. Acum finanţăm un program de dezvoltare extrem de serios, de bine articulat, atât de bine articulat la nivelul municipiului şi judeţului, oamenii au început să simtă lucrul acesta. Sunt programe de dezvoltare din toate domeniile, alimentări cu apă, canalizări, cămine culturale, drumuri judeţene, comunale, locale, şcoli, unităţi sanitare”, a declarat Dragnea.
În luarea de cuvânt Mircea Govor a subliniat că într-o conferință de presă pe care o va organiza săptămâna viitoare va prezentat toate proiectele ce urmează a fi sprijinite în perioada următoare.
În ceea ce privește alegerile prezidențiale, președintele executive al PSD a declarat că „absolut sigur în turul II în Satu Mare Victor Ponta va avea un număr mai mare de voturi decât Klaus Iohannis. Este important că toate organizaţiile noastre, toţi militanţii noştri au înţeles că obiectivul principal îl reprezintă contacte cât mai dese cu oamenii, să meargă din casă în casă, să vorbească cu oamenii, să le explice cu tărie, fermitate şi fără niciun fel de reţinere care sunt obiectivele lui Victor Ponta ca preşedinte al României şi cine este Klaus Iohannis”.
Totodată, liderul PSD a declarat că Iohannis promovează dezbinarea Ardealului de restul României. „Peste puțin timp vom sărbătorii 100 de ani de la Marea Unire. Cum vom primi această sărbătoare? Dezbinați? Klaus Iohannis asta vrea”, a declarat Dragnea.

Un Comentariu la "Liviu Dragnea: În turul II la Satu Mare Ponta îl învinge pe Iohannis"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.