Expoziție de pictură în culorile toamnei, la Biblioteca Județeană Satu Mare

BJ

Biblioteca Județeană, sub patronajul Consiliului Județean Satu Mare, în colaborare cu Palatul Copiilor Satu Mare, organizează miercuri, 29 octombrie, vernisajul expoziției de pictură și obiecte de design ambiental, intitulată sugestiv „Culorile toamnei”.
Evenimentul inițiat și derulat de Secția de împrumut pentru copii din cadrul instituției de cultură, va debuta la ora 16.00, în Sala multimedia.
Expoziția va cuprinde lucrări realizate de cursanți ai atelierelor și cercurilor din cadrul Palatului Copiilor precum „Atelierul fanteziei”, coordonat de profesoara Mădălina Dragoș; „Cercul de pictură”, coordonat de profesoara Szemak Zsuzsa și „Cercul de Origami și Design ambiental”, coordonat de profesoara Edit Sarvady.
Această activitate vine în completarea expoziției tematice de carte și de promovarea colecțiilor, cu același nume, „Culorile toamnei”, găzduită de standul expozițional din incinta Secției pentru copii.
O parte din lucrările expuse vor fi donate bibliotecii, cu scopul de a crea o ambianță plăcută în spațiile destinate activităților pentru copii, atât la sediul central, cât și la cele trei filiale de cartier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.