Echipa de campanie a PSD Satu Mare, în mijlocul cetăţenilor din Tarna Mare şi Botiz

PSD1

PSD2

În acest sfârşit de săptămână echipa de campanie a PSD împreună cu preşedintele OFSD Satu Mare, Paula Mare, inspectorul general şcolar, Claudiu Mondici, s-au aflat în mijlocul alegătorilor din târgurile din comunele Tarna Mare şi Botiz.
S-au purtat discuţii cu cetăţenii despre problemele pe care le întâmpină, despre măsurile luate de Guvernul Ponta pentru a veni în sprijinul fermierilor prin creşterea subvenţiilor la hectar, de la 139 de euro în 2013, la 159 de euro în 2014, prin despăgubirile acordate pentru fermierii afectaţi de seceta din 2012, plata subvenţiilor din agricultură blocate de guvernarea PDL, scutirea de la plata impozitului pe venitul agricol a fermierilor care au suferit pierderi din cauza calamităţilor din 2013. Toate aceste măsuri fiind argumente puternice în faţa alegătorilor ca aceştia să voteze candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la preşedinţia României, Victor Ponta.
Primul Ministru,Victor Ponta, s-a îngrijit de toate domeniile nu doar de fermieri, asta pentru ca economia României să evolueze. În anul 2013 România a înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, cu 3,5% peste estimările FMI, consumul şi investiţiile străine au crescut cu peste 20% faţă de 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.