Șase firme din județul Satu Mare, premiate în cadrul conferinței „Campioni în Business” de la Cluj

Autonet

Ziarul Financiar, cea mai importantă publicaţie de business din România, împreună cu fondul de investiții „Enterprise Investors”, Banca Comercială Română, firma de consultanţă şi audit „PwC” şi Fundaţia „Triple Helix”, au premiat astăzi, 15 octombrie, la Cluj cele mai dinamice companii din regiunea Transilvania şi Banat în cadrul unei conferinţe care a avut loc la hotelul „Opera Plaza”.
În premieră, în ediția din acest an s-au acordat premiile „Campioni în Business” pe județe. În județul Satu Mare, câștigătorii pentru ediția 2014 sunt șase societăți comerciale. Trei dintre acestea au fost premiate în cadrul categoriei „Companii cu cifră de afaceri de peste 70 de milioane de lei”, iar celelalte trei societăți comerciale la categoria „Companii cu cifră de afaceri sub 70 de milioane de lei”.
Astfel, AUTONET IMPORT SRL, PROMAT COMIMPEX SRL și SAM MILLS FEED SRL au fost premiate la categoria firmelor a căror cifră de afaceri depășește 70 de milioane de lei, iar GAMA & GAMA NR. 1 SRL, EURAS SRL, respectiv TARR CONST SRL, la categoria societăților comerciale ce au o cifră de afaceri sub 70 de milioane de lei.
Premiile „Campioni în Business” se acordă în funcţie de evoluţia cifrei de afaceri, a profitului net, a numărului de angajaţi şi a solidităţii afacerii. Sunt selectate doar companiile profitabile deţinute de întreprinzători locali, cu peste 10 angajaţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.