Patru spectacole, săptămâna viitoare la Teatrul de Nord Satu Mare

JOS MASCA! foto Cristian Gatina (1)

JOS MASCA! foto Cristian Gatina (4)

MICA SIRENA foto Cristian Gatina (12)

MICA SIRENA foto Cristian Gatina (42)

NEINTELEGEREA foto Robert Costea (142)

YOM KIPPUR foto cristian gatina (15)

Secția română a Teatrului de Nord invită sătmărenii să vadă patru spectacole „jucăușe și emoționante”, pe scena Casei de Cultură a Sidicatelor. Reprezentațiile vor avea loc săptămâna viitoare.
Astfel, luni, 13 octombrie, de la ora 10.00, se va juca „JOS MASCA!”, un spectacol pentru copii, adaptare după Costin Popescu. Regia îi aparține Adrianei Vaida. La ora 19.00, se va juca „NEÎNŢELEGEREA” de Albert Camus, în regia lui Cristian Ioan. Acest spectacol va fi cu publicul pe scenă.
Marți, 14 octombrie, la ora 10.00, copiii sunt așteptați pentru a vedea „MICA SIRENĂ”, de H. C. Andersen, în regia lui Ovidiu Caița. Joi, 16 octombrie, de la ora 19.00, se va juca „YOM KIPPUR”, de Hanna Azoulay Hasfari, în regia lui Eugen Gyemant.
La spectacolele pentru copii prețul biletului este de 10 lei. La cele două spectacole în regim studio (cu publicul pe scenă), biletul costă 15 lei. Biletele se găsesc la Agenția teatrală (în fiecare zi de la ora 10.00 la 17.00) și la Casa de Cultură (cu o oră înainte de spectacol).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.