A trecut un an de la moartea micuței Vivien Dragoș

Vivien Dragos

„Într-o zi de duminică, 6 octombrie 2013, la doar 10 ani, ai plecat într-o lume mai bună, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit. A trecut un an … Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este mesajul sfâșietor postat pe Facebook azi, 6 octombrie, de Corina Stanciu, nașa de botez a micuței Vivien Dragoș, fetița ucisă cu bestialitate anul trecut (2013) de Ovidiu Deteșan. Criminalul a fost condamnat la 19 ani și 4 luni de pușcărie.
Vă reamintim că în data de 6 octombrie 2013, Ovidiu Deteşan a violat-o iar apoi a ucis-o pe Vivien Dragoş. După săvârşirea oribilei crime, ucigaşul a pus cadavrul într-un sac de plastic apoi l-a aruncat în lacul Cubic. După mai multe zile de căutări la care a participat chiar şi ucigaşul, acesta şi-a recunoscut fapta, el fiind cel care le-a arătat anchetatorilor locul în care a ascuns cadavrul micuţei.
Pentru fapta sa, criminalul a fost condamnat de Tribunalul Satu Mare la 19 ani și 4 luni de detenție. Nemulțumit de decizia instanței sătmărene, Deteșan a atacat sentința data la Satu Mare, însă, în data de 27 iunie, magistrații Curții de Apel Oradea au respins apelul formulat de inculpat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.