Klaus Iohannis: „Vreau ca România să (re)devină o țară prosperă și puternică” (Galerie foto)

Iohannis1

Iohannis2

Iohannis3

Iohannis4

Iohannis5

Iohannis6

Iohannis7

Iohannis8

Iohannis9

Iohannis11

Iohannis12

Iohannis13

Iohannis14

Iohannis15

Iohannis16

Iohannis18

Iohannis19

Klaus Iohannis

Ludovic Orban

Candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL) la funcția supremă în stat, Klaus Iohannis, a efectuat azi, 2 octombrie, o vizită la Satu Mare pentru a se întâlni cu activul celor două formațiuni politice care alcătuiesc alianța, PDL și PNL. La întâlnirea care s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor au participat sute de sătmăreni, membrii de partid dar și susținători ai lui Iohannis pentru funcția supremă în stat.
Klaus Iohannis a fost însoțit de lideri naționali ai ACL printre care îi amintim pe: Lucia Varga, Ludovic Orban, Andreea Paul, Dan Motreanu, Cristian Bușoi, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, fostul lider al Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, dar și consilieri locali și județeni sătmăreni, precum și primari PDL și PNL.
Candidatul Alianței Creștin Liberale a fost așteptat la sediul ACL Satu Mare de către liderii locali ai formațiunii politice, Petre Mureșan și Romeo Nicoară, de unde, împreună cu un alai de aleși locali și lideri naționali ai ACL au pornit spre Casa de Cultură a Sindicatelor. La intrarea în clădire, prezidențiabilul Klaus Iohannis a fost așteptat cu pâine, sare și pălincă.
În luările de cuvânt, liderii ACL care l-au însoțit pe Iohannis la Satu Mare, au pledat în favoarea acestuia, subliniind că „România are nevoie de un președinte precum Klaus Iohannis, un om moderat și cu viziune europeană”.
În luarea de cuvânt, candidatul ACL pentru scaunul de la Cotroceni a subliniat faptul că „doresc să devin președintele României, deoarece vreau să schimb felul în care se face politică în această țară. Vreau o viață politică cu mai puțin spectacol steril și cu mai multe soluții pentru România. Avem nevoie de un președinte de dreapta și de un guvern de dreapta. Vreau să rezolv problemele educației, pentru ca elevii să nu mai înceapă școala fără manuale. Îmi doresc un sistem de sănătate performant și care există pentru a lecui oamenii. Vreau un sistem de pensii care să le garanteze celor care au lucrat o viață întreagă, un venit decent. Vreau o Românie a lucrului bine făcut !”.
După întâlnirea cu cetățenii, Iohannis, împreună cu liderii locali ai ACL, a susținut o conferință de presă la sediul alianței din Piața Libertății. „În trei săptămâni am strâns 2.214.000 de semnături. Este cel mai mare număr de semnături care s-au strâns vreodată pentru un candidat la președinția României”, a declarat Iohannis.
Acesta a spus că a venit cu plăcere la Satu Mare unde s-a întâlnit cu foștii săi colegi din cadrul FDG, formațiune politică pe care a condus-o timp de 11 ani de zile.
„Cum văd eu România lucrului bine făcut? România lucrului bine făcut este România oamenilor care sunt tăcuți, dar care vor ca să fie mai bine. Este țara în care pacientul este în centrul sistemului de sănătate. O țară cu o economie funcțională unde taxele nu omoară inițiativa privată. România lucrului bine făcut, este o țară așa cum ne-o dorim cu toții”, a declarat Iohannis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.