Cultură de cannabis descoperită pe un bloc din Satu Mare (video)

DSC_3376

DSC_3364

Patru persoane au fost duse la audieri după ce oamenii legii au descoperit o cultură de cannabis, pe un bloc de pe strada Humulești din Satu Mare. Procurorii DIICOT au descins azi (2 octombrie) dimineață la locuința soților Curelaru (Bogdan și Diana), suspectați de consum de droguri.
În acest caz a fost sesizată și Protecția Copilului Satu Mare deoarece femeia consumase droguri atât în timpul sarcinii cât și după ce a născut. Cei doi soți au un copil de doar 3 luni. În afară de Bogdan și Diana Curelaru, la audieri au fost duși și alți doi bărbați.
În cursul perchezițiilor oamenii legii au găsit atât ghivecele cu cannabis cât și ustensilele pe care suspecții le foloseau pentru îngrijirea plantelor.

În urma percheziţiilor au fost descoperite patru plante în greutate de aproximativ 3,5 kg. De asemenea, în apartamentul soților învinuiți au fost descoperite şi ridicate 60 de grame de cannabis uscat, seminţe de cannabis, precum şi echipamentele necesare pentru mărunţirea şi porţionarea drogurilor.

Persoanele implicate au fost duse la audieri la DIICOT.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.