Satu Mare-Wolfenbuttel: Colaborarea merge mai departe

Infratire1

Infratire2

Infratire3

Infratire4

Infratire5

Infratire6

La patru decenii de la înfrățire, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica și edilul din Wolfenbuttel (Germania) au semnat azi, 27 septembrie, acordul privind continuarea colaborării dintre cele două orașe. În vară, acordul de continuare a colaborării a fost semnat în orașul german.
Festivitatea de azi s-a desfășurat în Sala de ședințe a Consiliului Local Satu Mare, cu începere de la ora 11.00. La eveniment au participat cei doi edili, dr. Dorel Coica, respectiv Thomas Pink, foștii primari din orașul german, Axel Gummert și Manfred Ammon, fostul edil al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, fostul viceprimar, Viorel Solschi, membrii ai delegației germane și câțiva dintre consilierii municipali sătmăreni.
În perspectivă, cei doi primari au în vedere realizarea de schimburi de experiență între cadrele didactice din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca și ale Universității din Wolfenbuttel, colaborări între angajații celor două administrații publice locale dar și schimburi de experiență în domeniul social.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.