Sătmăreanul Rafaelo Varga l-a emoționat până la lacrimi, pe Ștefan Bănică Jr.

Rafaelo1

Rafaelo2

Rafaelo3

Lacrimi și multe emoții vineri (26 septembrie) seara la X Factor România, emisiune difuzată de Antena 1. Prestația scenică și povestea de viață a lui Rafaelo Varga, un tânăr de 16 ani de la o casă de copii din județul Satu Mare, a impresionat până la lacrimi publicul. Lacrimile s-au scurs și pe fața lui Ștefan Bănică Jr., unul dintre jurații competiției. Rafaelo a primit trei de „DA” din partea juraților deschizându-i-se astfel calea spre fazele superioare ale competiției.
„Am fost născut din joaca unei fete de 14 ani și a unui băiat de 18. Nu m-au vrut, dar mă bucur că au avut demnitatea de a mă aduce pe lume”, sunt cuvintele pline de emoție a tânărului sătmărean.
„Întotdeauna am să mă întreb cum e să ai un tată, cum e să ai un sprijin în viața ta, cum e să primești sfaturi de la părinți. Ei n-au vrut să fie lângă mine, să fiu în viața lor. M-au aruncat la un coș de gunoi”, spune Rafaelo, cu glas tremurat.
„Cum am ajuns să te iubesc”, melodia cântată de tatăl lui Ștefan Bănică Jr., nu are cum să nu-l miște pe juratul de la X Factor.
Rafaelo Varga provine din Centrul de Plasament al Copilului „Roua” din Hurezu Mare şi este elev în clasa a IX-a la Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare. Talentul lui Rafaelo a fost descoperit de directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Satu Mare, Eugenia Ardelean.
Rafaelo a participat şi la Concursul pop-rock „Muzica Inimii Mele” (MIM), ediţia a VII-a, care a avut loc în noiembrie anul trecut (2013) la Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare. În urma acestui concurs el a obţinut un premiu de debut şi o menţiune. Ulterior a participat la diverse spectacole organizate de administraţiile publice locale: de 1 Iunie, cu ocazia Zilelor municipiului şi judeţului Satu Mare şi a comunelor Odoreu şi Vetiş 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.