Baschet: CSM Satu Mare câștigă detașat în fața SCM CSS Craiova

Baschet1

Baschet2

Baschet3

Baschet4

Baschet5

Baschet7

Baschet9

Echipa de baschet feminin a CSM Satu Mare a început sezonul din Liga Națională cu o victorie clară în fața SCM CSS Craiova. Scorul partidei a fost de 101 la 69. Meciul s-a jucat azi, 27 septembrie, de la ora 12.00, în Sala „Ecaterina Both” de pe strada Ady Endre din Satu Mare.
Elevele Adrianei Pricop au început în forță partida de azi, reușind să se distanțeze considerabil de echipa oaspete încă din primul sfert. La sfârșitul primelor 10 minute de joc tabela de marcaj arăta scorul de 30 la 9, în favoarea sătmărencelor.
Sfertul secund a continuat în același ritm, sătmărencele reușind să se impună în fața craiovencelor cu 31 la 14, intrând la vestiare cu un avantaj liniștitor de 38 de puncte. La pauză, scorul era de 61 la 23 în favoarea CSM Satu Mare. Practic, sătmărencele au rezolvat partida din primele 20 de minute ale întâlnirii.
În ultimele două sferturi, CSM Satu Mare a mai redus din ritmul de joc, cedând la limită cele două sferturi (20-25, 20-21). Scorul final al partidei a fost de 101 la 69, pentru CSM Satu Mare.
Pentru CSM Satu Mare au marcat: Andreea Orosz (24 de puncte), Ashley Adams (20 de puncte), Andreea Pop și Ramona Eniko Tarța (câte 14 puncte), Bianca Voica (13 puncte), Alexandra Diana Moldoveanu și Valentina Bolba (câte 5 puncte), Renata Szmutku (4 puncte) și Bianca Kiss (2 puncte).
Meciul de azi a fost arbitrat de Ionuț Moraru (Cluj-Napoca) și Mate Strețea (Oradea). Comisarul desemnat din partea Federației Române de Baschet (FRB) a fost Radu Vaida.
În etapa a II-a a Ligii Naționale de baschet feminin, CSM Satu Mare va juca în deplasare cu Phoenix Galați. Meciul este programat pe data de 4 octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.