Peste 300 de membri ACL Satu Mare, la lansarea lui Klaus Iohannis

ACL

Peste 300 de membri din cadrul ACL Satu Mare vor participa sâmbătă, 27 septembrie, în Piața Victoriei din capitală, la mitingul de lansare a candidaturii lui Klaus Iohannis la președinția României. Delegația Alianței Creștin-Liberale Satu Mare, condusă de cei doi co-președinți ai organizațiilor județe a PDL și PNL, Petre Mureșan (PDL), respectiv Romeo Nicoară, au pornit azi (26 septembrie) dimineață spre capitală.
„România are nevoie de Klaus Iohannis. România are nevoie să-și finalizeze proiectele , are nevoie de stabilitate și de oameni de calitate. Klaus Iohannis va câștiga aceste alegeri deoarece este în totală antiteză cu domnul Victor Ponta. Domnul Iohannis este cel mai bun candidat și va fi cel mai bun președinte. Mitingul de lansare a candidatului nostru va avea loc mâine (sâmbătă) de la ora 11.00, în Piața Victoriei”, ne-a declarat președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan.
„Mergem cu cele mai bune gânduri la București. Cu gândul de a-l susține, de a-l promova și de a-l face președinte pe Klaus Iohannis. Eu cred că anul 2014 este un an de schimbare, anul în care un reper de moralitate, de profesionalism va ajunge în fruntea țării, reper care poate să genereze alte repere de moralitate și profesionalism în România. Județul Satu Mare contează foarte mult, reprezintă 1,2-1,5% din totalul electoratului din România. Anul acesta credem că noi vom face o figură foarte bună, în turul doi vom scoate peste 50% pentru Klaus Iohannis și acest scor va face diferența, adică zestrea pe care Satu Mare o aduce va face ca domnul Klaus Iohannis să iasă președinte în anul 2014”, a declarat Romeo Nicoară.
Mitingul de lansare a candidaturii lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din luna noiembrie se va desfășura sâmbătă, în Piața Victoriei din capitală, cu începere de la ora 11.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.