Trei pompieri sătmăreni au demisionat în acest an

Dan-Gheorghe
De la începutul acestui an (2014) trei pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare şi-au înaintat demisiile conducerii instituţiei. Aceştia erau nemulţumiţi de salariile obţinute, găsindu-şi locuri de muncă în străinătate.

Potrivit inspectorului şef al ISU „Someş” Satu Mare, colonelul Dan Gheorghe, trei pompieri sătmăreni au demisionat din cadrul instituţiei pe care o conduce după ce şi-au găsit de lucru în străinătate. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 21 august.

„Demisiile celor trei cadre nu este o consecinţă a stilului managerial sau a condiţiilor de muncă din cadrul instituţiei. Uneori însă se ivesc situaţii care ne depăşesc. Nemulţumirile erau faţă de veniturile salariale pe care le obţineau găsindu-şi de lucru în străinătate pentru salarii mai mari”, a declarat colonelul Dan Gheorghe.

Totodată, în acest an la nivelul ISU „Someş” Satu Mare au venit patru tineri absolvenţi, doi ofiţeri şi doi subofiţeri, care în prezent sunt în stadiul de pregătire preliminară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.