Mircea Govor: „Am ajuns aici în politică, aici unde sunt acum, prin puterile mele, fără să mă prostituez”

mircea-govor-andreeap
„De ce spune doamna Andreea Paul că nu-i din Bobota? Atunci ce caută acolo?”, se întreabă preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor în timp ce arăta reprezentanţilor mass-mediei sătmărene două fotografii cu deputatul PDL Andreea Paul stând sub indicatorul de la marginea localităţii Bobota (Sălaj).

Vă reamintim că în cadrul conferinţei de presă de săptămâna trecută Mircea Govor i-a adresat deputatei democrat-liberale mai multe întrebări printre care şi una referitoare la Bobota. La vremea respectivă Govor întreba „câte proiecte a demarat şi câte au fost finalizate în judeţul Sălaj şi în comuna natală, Bobota?”. Ca „drept la replică”, deputatul PDL de Satu Mare a venit cu o listă întreagă ce reflectă activitatea sa parlamentară. Pe lista Andreei Paul se regăsesc mai multe biserici din judeţ cărora, cu sprijinul ei i-au fost alocate sume de bani.
„Andreea Paul spune că eu mint când afirm anumite lucruri. Bătea apropo la localul meu, „La Mircea”. Vreau să vă spun că „La Mircea” a fost un brand la acea vreme pentru sătmăreni. Eu zic că e tot mai bine „La Mircea” decât „La Stolojan” sau „Dragă Stolo”. Sunt mândru de tot ce am făcut în viaţă şi nu mi-e ruşine de nimic. Am ajuns aici în politică, aici unde sunt acum, prin puterile mele, fără să mă prostituez”, a declarat Govor în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 19 august.
Făcând referire la activitatea deputatei PDL de Satu Mare, liderul social-democrat a subliniat faptul că „atunci când îţi faci un titlu de glorie că dai bani la biserici e o ruşine, după părerea mea. Nu-i frumos”.
Govor s-a arătat nemulţumit şi de declaraţiile preşedintelui TDL Satu Mare, Adrian Cozma care, în cadrul conferinţei de presă de luni, 18 august l-a atacat pe liderul PSD. „Cozma susţine că mint legat de drumul din zona Codrului. Dar în cadrul Consiliului Judeţean a ridicat şi el mânuţa pentru drumul de la Homoroade. Îi spun să nu mai fie obraznic, că dacă va fi obraznic, nu va ajunge departe în politică”, spune Govor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.