Dosarul pedofilului Adrian Nistor a ajuns la Curtea de Apel Oradea. 14 octombrie este primul termen de judecată

parinti-copil-abuzat
După ce magistraţii Judecătoriei Satu Mare l-au condamnat la 2 ani de puşcărie cu executare pentru corupţie sexuală şi la plata unor daune morale de 30.000 de lei, Adrian Nistor a atacat la Curtea de Apel Oradea (CAO) sentinţa dată de judecătorii sătmăreni.
Nemulţumiţi de încadrarea juridică a faptei, la rândul lor, părinţii copilului agresat au atacat cu apel sentinţa dată de Judecătoria Satu Mare. Primul termen în acest dosat este programat pentru data de 14 octombrie 2014. Dosarul pedofilului Adrian Nistor a fost înregistrat la CAO în data de 24 iulie 2014.
Vă reamintim că Adrian Nistor a ajuns în faţa instanţei după ce în vara anului trecut (2013) a abuzat sexual un copil de doar 7 anişori. Pentru a nu se afla cele întâmplate Nistor l-a speriat pe micuţ spunându-i că dacă va povesti cuiva ceva, atunci va muri. Speriat, copilul a păstrat tăcerea luni la rând. Cazul a intrat în atenţia publicului la sfârşitul anului trecut, moment în care a fost demarată ancheta în acest dosar.
După mai multe termene de judecată magistraţii sătmăreni l-au condamnat pe Nistor la 2 ani de puşcărie cu executare şi la plata unor daune morale de 30.000 de lei. “Vom merge mai departe deoarece nu suntem de acord cu această sentinţă. Pedeapsa este prea mică deoarece s-a considerat a fi corupţie sexuală şi nu agresiune. Vom ataca sentinţa”, a declarant imediat după pronunţarea sentinţei din data de 18 iunie, tatăl copilului agresat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.