Fostul ministru Lucia Varga va coordona activitatea PNL Satu Mare

Lucia-Varga
La finalul şedinţei Biroului Politic Naţional (BPN) organizată azi, 18 august, preşedintele PNL, Klaus Iohannis a subliniat faptul că intervenţia BPN a fost necesară la nivelul a trei filiale din ţară printre care se află şi cea din Satu Mare.

„La Satu Mare, doamna Lucia Varga a fost rugată de Biroul Politic să preia coordonarea filialei, ceea ce va face”, a declarat Klaus Iohannis. Decizia a fost luată de către membrii BPN, având în vedere că, potrivit statutului PNL, odată cu apropierea campaniei electorale fiecare vicepreşedinte naţional al partidului cu atribuţii în coordonare, trebuie să monitorizeze activitatea filialelor din ţară.

Preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene a PNL Satu Mare, Romeo Nicoară ne-a declarat că deputaţii Lucia Varga şi Ludovic Orban vor veni vineri, 22 august în judeţul nostru pentru a sta de vorbă cu aleşii locali şi cu conducerea PNL Satu Mare.

„Vineri avem şedinţa aleşilor locali PNL din judeţul Satu Mare, întâlnire la care i-am invitat şi pe doamna Lucia Varga, respectiv pe domnul Ludovic Orban. Şedinţa se va desfăşura vineri după-amiază la Medieşu Aurit, la domnul Zetea. Având în vedere că este din judeţul Bihor, doamna deputat Lucia Varga a fost desemnată să coordoneze activitatea filialei din Satu Mare. Am invitat-o să cunoască filiala şi să se întâlnească cu aleşii noştri locali. Domnul Orban şi-a manifestat interesul de a participa la această şedinţă în cadrul ultimei vizite făcute la Satu Mare”, a declarat Nicoară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.