Mircea Govor: „Primarii mei sunt cei mai buni şi de asta sunt acolo unde sunt”

Govor-babtan
„Când cineva îmi va ataca primarii, eu voi riposta. Asta este şi normal deoarece primarii mei sunt cei mai buni şi de asta sunt acolo unde sunt”. Declaraţia îi aparţine preşedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor şi a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 8 august. La întâlnirea cu jurnaliştii a participat şi preşedintele Organizaţiei de Tineret a PSD Satu Mare, Raul Băbţan.
Mircea Govor i-a răspuns deputatului Andreea Paul care, în cadrul unei conferinţe de presă organizate zilele trecute o făcea răspuntătoare de calitatea apei din Negreşti-Oaş, pe primarul Aurelia Fedorca.
„În calitate de preşedinte a PSD trebuie să le spun oamenilor ce se întâmplă cu apa la Negreşti. La Negreşti, ca de altfel în majoritatea localităţilor din judeţ, operatorul de apă este SC Apaserv SA. Doamna primar Aurelia Fedorca nu poate decât să facă sesizări la Apaserv în legătură cu calitatea apei. Pentru a rezolva această problemă am discutat atât cu directorul operatorului de apă, Dan Stegerean cât şi cu domnul prefect. Am înţeles că s-a alcătuit o comisie mixtă care va analiza problema. Nu trebuie să uităm că la Negreşti Apaserv-ul derulează un masterplan în valoare de 20 de milioane de euro, însă după finalizarea lucrărilor nu vor mai fi niciun fel de probleme cu apa. De la doamna primar am înţeles că de situaţia actuală se fac răspunzători şi câţiva cetăţeni din Negreşti. Dar fiţi siguri, problemele se vor rezolva”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.