Mircea Govor îi pune 3 întrebări deputatei Andreea Paul

Govor
În cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 8 august la sediul PSD de pe strada Ştefan cel Mare, preşedintele Partidului Social Democrat Satu Mare, Mircea Govor a lansat un atac dur la adresa deputatului PDL, Adreea Paul spunând despre ea că „păcăleşte electoratul”.

„Trebuie să le reamintesc sătmărenilor şi românilor că Andreea Paul a fost consilierul lui Emil Boc atunci când au fost tăiate salariile şi pensiile, au fost închise şcoli şi spitale. Ei au fost cei care au băgat mâna în buzunarele românilor dar acum nu îi mai pot păcăli, aceşti oameni sunt compromişi definitiv. Pentru ei PNL este doar un paravan deoarece în spate sunt tot Boc, Vass, Blaga, Macovei şi Predoiu”, a declarat Govor.

Preşedintele PSD Satu Mare a adresat şi trei întrebări la adresa Andreei Paul:
Câţi bani a adus în Ţara Oaşului de când este deputat şi membru în Comisia de buget a Camerei Deputaţilor?
Câte proiecte a promovat pentru judeţul Satu Mare şi câte s-au finalizat?
Câte proiecte a demarat şi câte au fost finalizate în judeţul Sălaj şi în comuna natală, Bobota?

Govor i-a răspuns şi secretarului general al PDL Satu Mare, Sorin Ghilea care, într-o conferinţă de presă susţinută în cursul acestei săptămâni i-a reproşat că la Ziua comunei Santău nu l-a lăsat să vorbească la microfon. „La Santău este primar şi viceprimar de la PDL. Dacă gazdele nu au invitat liderii de partid din care fac parte să ţină discursuri, cum poate fi vina mea? Asta înseamnă că nu îi recunosc ca şefi. Ce pot eu să fac dacă pe mine mă respectă mai mult? Ar fi bine ca PDL să-şi numere proprii primari. Alianţa Acelor de Gămălie ar trebui să facă o poză de grup cu primarii pe care îi mai au”, spune Govor.

Un Comentariu la "Mircea Govor îi pune 3 întrebări deputatei Andreea Paul"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.