18 august – ultima zi pentru depunerea cererilor de subvenție pentru porci

les-gabriel

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Judeţean Satu Mare reamintește că până la data de 18 august 2014, inclusiv, se depun Cererile de plată pentru Măsura 215 – pachet a) – plăţi privind bunăstarea animalelor – porcine, sesiunea 1, anul 3 de angajament.

Pot depune cereri de plată beneficiarii Măsurii 215 – pachet a) – Plăţi în favoarea bunăstării porcinelor, care au depus cereri de ajutor în conformitate cu prevederile OMADR nr. 149/2012.

Cererea de plată poate fi completată pe format de hârtie sau online de către beneficiar, individual prin accesarea site-ului www.apia.org.ro. După completarea online, cererea se tipăreşte şi, la fel ca şi cererea completată pe format de hârtie, se depune la Centrul Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv al municipiului Bucureşti, pe a cărui rază teritorială se află sediul social sau pe raza teritorială unde are capacitatea de producţie cea mai mare.

Documentele ce vor însoţi cererile de plată pot fi consultate pe site-ul www.apia.org.ro, sau la sediul A.P.I.A. Centrul Judeţean satu Mare.

În cadrul angajamentelor încheiate, beneficiarii trebuie să respecte standardele de eco-condiţionalitate (SMR) aplicabile terenurilor agricole aparţinând fermei şi activităţilor agricole desfăşurate la nivelul fermei. În cadrul acestei măsuri este exclus sprijinul pentru investiţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.