Vindecă-ți relațiile de familie

Satmareanul august

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii pe teme bine definite conduse de oameni cu experienţă. Participând la astfel de întâlniri poți găsi soluții la problemele care te frământă, poți socializa şi cunoaște oameni noi sau poți chiar lega prietenii. Invitaţii acestor seri sunt oameni din comunitate care te pot inspira să faci şi tu schimbări pozitive în viaţa ta.

Seara pozitivă a lunii august este susținută de Delia Danea – psiholog și trainer programe de dezvoltare personală – coordonatorul proiectului Seri Pozitive Satu Mare.

Tema lunii August 2014 ”Vindecă-ți relațiile de familie ”

Această seară pozitivă este una cu totul specială pentru că mă provoacă să abordez o temă care mi-a dat multe bătăi de cap în evoluția mea. Procesul de vindecare prin care eu însămi am trecut nu a fost unul ușor, însă a fost foarte eliberator.
De ce am ales această temă? În jurul meu observ că încă se mai duc ”lupte” între copii și părinți, relația cu părinții partenerului de cuplu e de cele mai multe ori o relație tensionată sau cuplul ajunge la un compromis unanim acceptat doar de dragul liniștii. La fel relația cu frații sau surorile necesită o atenție specială. M-am gândit să dezvolt puțin și vindecarea relației cu fostul partener de viață, după separare, astfel încât să se instaleze liniștea, pacea și armonia.
Vă aștept cu drag să participați la Seara Pozitivă a lunii august.
Data: 26 August 2014 orele 18 – 20
Locaţia: Asociația Consult Scolari, Str. Aurel Vlaicu, Nr. 151, Satu Mare
Înscrieri: http://www.schimbarepozitiva.ro/vindec-i-rela-iile-de-familie/
La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.
Persoana de contact: Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.