Sute de cai putere în buricul Sătmarului (galerie foto)

Sătmărenii sunt invitaţi începând de azi, 8 august şi până duminică (10 august) seara să viziteze expoziţia de maşini organizată în cadrul unui amplu eveniment automobilistic ce include şi un concurs de Rally-Raid.

Astfel, o parte a Pieţei Libertăţii, pe porţiunea dintre străzile Ştefan cel Mare şi Al. I. Cuza (în faţa Hotelului „Dacia” şi a Catedralei Romano-Catolice) este închisă de azi dimineaţă, creându-se un spaţiu ideal pentru firmele auto şi concurenţii la raliu pentru a-şi expune maşinile.

Startul festiv pentru concursul de Rally-Raid se va da azi, de la ora 18.00, din Piaţa Libertăţii, de unde concurenţii se vor îndrepta către Dorolţ, în direcţia Pădurea Mare, unde se va organiza „prologul” pe un trraseu spectaculos cu urcări şi coborâri pe digul Someşului.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei municipiului Satu Mare, Consiliului Județean şi Instituţiei Prefectului. Parteneri în organizare sunt: A-CAR România, GerBog, MB Europa şi Fuşle Security.

expo-masini-satumare02 expo-masini-satumare01 expo-masini-satumare11 expo-masini-satumare10 expo-masini-satumare09 expo-masini-satumare08 expo-masini-satumare07 expo-masini-satumare06 expo-masini-satumare05 expo-masini-satumare04 expo-masini-satumare03

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.