Prima grupă din cadrul proiectului “Bunicii navighează”, a absolvit cu succes cursul

 

PDL3
PDL2


Joi, 7 august a avut loc festivitatea de premiere a cursanţilor din cadrul proiectul social “Bunicii navighează”, o iniţiativă a PDL Satu Mare. Acest proiect a început la iniţiativa unui grup de oameni din cadrul PDL şi anume: Tudor Dragomir, consilierul municipal Doina Feher, Henrieta Ardelean şi Claudiu Figula, ajutaţi şi de alţi membri din Biroul Permanent Local al Partidului Democrat-Liberal Satu Mare.

Proiectul a avut ca scop iniţierea oamenilor de vârsta a treia în tainele lumii virtuale. Prima grupă de 20 seniori din Satu Mare au absolvit cu bine cursul.
La festivitatea de premiere au fost invitaţi preşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan, preşedinta Biroului Permanent Local al PDL Satu Mare, Ileana Blidar, şi secretarul general al PDL Satu Mare, Sorin Ghilea.

Organizatorii spun că acest proiect va continua cu o altă grupă începând cu luna septembrie iar doritorii se vor putea înscrie la sediul PDL, situat în Piaţa Libertăţii, nr. 17, urmând ca tot din toamna să se organizeze un asemenea curs atât în Carei cât şi în Negreşti Oaş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.