A început numărătoarea inversă pentru „Smart Days” Satu Mare

Smart Days
Municipiul Satu Mare va găzdui în perioada 7-9 august o suită de evenimente culturale reunite sub denumirea de „Smart Days”. Maratonul cultural va începe joi, 7 august, la ora 19.00 la Sinagoga de pe strada Decebal din Satu Mare, unde va avea loc un recital susţinut de Betti Barbera şi Mariano Castro.
Suita de evenimente va continua vineri, 8 august în Grădina Romei cu recitalurile susţinute de trupele „OMEN” din Ungaria şi „Altar” din Cluj-Napoca, respectiv de interpreţii: Tavi Bud, Adina Ignat şi Sorin Bălaj.
Evenimentul cultural continuă sâmbătă, 9 august cu concertul susţinut de „Paraziţii” apoi pe scena din Grădina Romei vor urca „Black River Blues Band”, iar seara se va încheia cu evoluţia a doi DJ-i, Gabi şi Pepe.
În cursul zilelor de vineri şi sâmbătă organizatorii au pregătit şi o serie de activităţi în aer liber printre care amintim: ateliere de creaţie, demonstraţie canină, gastronomie, workshop-uri, demonstraţie parkour, ateliere de meşteşuguri antice, etc.
„Smart Days” este organizat de Primăria şi Consiliul local Satu Mare, în parteneriat cu Casa de Cultură „G. M. Zamfirescu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.