Primul “Târg de nunţi” din Ţara Oaşului îşi deschide porţile în Negreşti-Oaş

targ-nunti-ng
Cine nu a auzit de extravagantele nunţi din Ţara Oașului, nunți cu bugete de mii de euro şi cu oameni gata de a le cheltui până la ultimul bănuț, doar pentru a avea cea mai sofisticată petrecere ? Pentru a aduce în atenţia oşenilor cele mai bune oferte şi servicii în materie de organizat nunţi, Magnus Events în parteneriat cu Primăria oraşului Negreşti-Oaş organizează primul “Târg de nunţi” din Ţara Oaşului.

Târgul se va desfăşura în intervalul 7-8 august în spaţiile comerciale PROCOP, situate în zona centrală a oraşului (de la Primărie, 200 metri spre Certeze, pe strada Principală, pe partea dreaptă). Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 7 august de la ora 10.00. În după-amiaza aceleiaşi zile, în cadrul târgului va avea loc şi oficierea unei stări civile. Vineri, 8 august de la ora 15.00 vizitatorii sunt aşteptaţi la o prezentare de rochii de ocazie, oferite de AS Agency.

În cursul zilei de joi “Târgul de nunţi” va fi deschis în intervalul orar 10.00-18.00 iar vineri între orele 10.00-16.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.