Ludovic Orban: „Am o părere foarte proastă despre Ovidiu Silaghi”

Ludovic-Orban
Prezent azi, 4 august la Satu Mare pentru a pune la punct toate elementele legate de formarea Alianţei Creştin-Liberale (ACL), liderul liberal Ludovic Orban l-a criticat dur pe fostul său coleg de partid, deputatul Ovidiu Silaghi, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Restaurantul „Daemi”. Întrebat ce părere are despre alegerea fostului lider al PNL Satu Mare în funcţia de vicepreşedinte al Partidului Liberal Reformator (PLR), Orban a spus „am o părere foarte proastă despre Ovidiu Silaghi”.

„Ultima informaţie pe care o am despre Ovidiu Silaghi este că a fost ales deputat PSD de Satu Mare, după care a fost ales vicepreşedinte al PLR. Am o părere foarte proastă despre Ovidiu Silaghi. Ovidiu Silaghi a primit din partea PNL mai mult decât a dat acestui partid. A fost ministru, dacă reţin bine de două ori, deputat, europarlamentar. Ceea ce face astăzi Ovidiu Silaghi este un act profund imoral prin care trădează toţi oamenii care au crezut în el. Azi, Ovidiu Silaghi este sluga PSD. Azi, Ovidiu silaghi se plimbă pe unde îi spune Victor Ponta. Nu pot ca să înţeleg cum se poate ca un om care niciodată nu a părut să facă jocurile PSD să ajungă firimiturist la masa PSD. Ovidiu Silaghi este în alaiul lui Victor Ponta. Până la urmă pot să înţeleg deoarece acolo îşi găsesc loc toţi cei care au nevoie de imunitate şi cărora le place să trăiască sugând de la bugetul de stat”, a declarat Orban.

Cu privire la situaţia din PNL Satu Mare, liderul liberal spune că „până la urmă este un lucru bun deoarece aşa se vor separa apele”. Totodată, Orban îl acuză pe Ovidiu Silaghi că din 2008 acesta „a condus PNL Satu Mare din antecamera lui Vlasov. Atât Ovidiu Silaghi cât şi cumnatul său Adrian Ştef demult nu mai acţionează pentru binele public ci doar pentru interesele personale. Slugile PSD, precum Ovidiu Silaghi şi cumnatul său, Adrian Ştef nu mai au ce căuta în marele partid PNL şi în noua dreaptă ce se conturează pe eşichierul politic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.