O firmă din Satu Mare caută cei mai deştepţi români

Concurs
Consideraţi că aveţi o cultură generală bine consolidată? Aţi citit biblioteci întregi şi puteţi răspunde la orice întrebare de cultură generală, oricât de dificilă ar fi aceasta? Vă consideraţi un om deştept? Atunci locul dumneavoastră este la concursul de întrebări şi răspunsuri – Destepti.ro, competiţie organizată de SC Whatafy SRL, o firmă care îşi are sediul social pe Bulevardul Sănătăţii din Satu Mare.

Concursul a început pe data de 25 iulie 2014, ora 20.00 şi se va încheia pe 15 august, ora 20.00. Competiţia are valabilitate pe întreg teritoriul României.
Pentru a vă înscrie în concurs trebuie să accesați secțiunea de întrebări și răspunsuri http://destepti.ro/raspunsuri/, să adăugați o întrebare utilă și să răspundeți cu informații folositoare la alte cinci întrebări care au maxim două răspunsuri primite. După ce ați terminat sunteţi rugaţi să comentați la acest regulament cu numele de utilizator pe care l-ați folosit la înscrierea în concurs.

Are drept de participare orice utilizator de Internet care îndeplineşte următoarele condiţii: este cetăţean român sau cetăţean străin rezident în România; a adresat o întrebare utilă și a oferit cinci răspunsuri cu informații folositoare; confirmă că a citit şi a înţeles prezentul regulamentul oficial al concursului şi că este de acord în totalitate cu termenii şi condiţiile precizate de acesta.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situaţia în care o persoană furnizează date sau informaţii false, eronate, necorespunzătoare sau incomplete în completarea datelor personale şi în cazul în care organizatorul consideră că aceasta a fraudat.
Câştigătorii vor fi desemnati prin tragere la sorţi.

Locul I va fi răsplătit cu o tabletă Allview Viva D8 cu procesor Dual-Core 1.30GHz, 7.85″, IPS, 512MB DDR3, 4GB, Wi-Fi, 3G, GPS, Bluetooth, Android 4.2 Jelly Bean, Black, iar locurile II-X cu câte o carte la alegere în valoare maximă 50 de lei.

Pentru mai multe informaţii cu privire la concurs sunteţi rugaţi să accesaţi link-ul http://destepti.ro/raspunsuri/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.