Paula Oneţ a regizat un remake al piesei “Hey Brother” pentru Alexandra Ungureanu (video)


Alexandra Ungureanu a lansat joi, 31 iulie alături de „Nora Denes Symphonical” un nou videoclip din cadrul proiectului pop-simfonic „Music in pROgress”. Videoclipul noii creaţii muzicale, intitulate „Hey, Brother”, a fost regizat de careianca Paula Oneţ, în colaborare cu Andrei Toth.

„Hey, Brother” este un cover după binecunoscutul hit „Avicii”. Alexandra Ungureanu spune că această piesă este diferită faţă de celelalte creaţii din cadrul proiectului, dar a ales-o datorită afinităţii pe care o are pentru muzica country. Videoclipul redă „călătoria muzicală” a unor prieteni, pe plaiuri maramureşene.

Vă reamintim că primul videoclip din cadrul proiectului muzical „Music in pROgress” a fost filmat în luna aprilie, la Baia Mare, sub forma unui cover după „Deja Vu” (Grasu XXL şi Ami).
Careianca Paula Oneţ este un tânăr regizor cu performanţe în cinematografia internaţională, fiind cunoscută mai ales după regizarea filmului „După fel şi chip”. Filmul a fost prezent în selecţia oficială la festivalurile de la: Karlovy Vary, Zagreb, Cannes sau TIFF.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.