S-au afişat rezultatele finale la concursul pentru ocuparea posturilor didactice

rezultate-bac

Azi, 30 iulie s-au afişat rezultatele finale obţinute după soluţionarea contestaţiilor la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor didactice vacante din învăţământul preuniversitar. Dintre cei 427 de candidaţi prezenţi la examen, 72 au contestat notele obţinute la proba scrisă.

În urma soluţionării contestaţiilor, în judeţul Satu Mare, procentul final de promovabilitate (note mai mari decât 5) a crescut de la 78,22% la 79,16%.

Candidaţii care au obţinut cel puţin nota 7 atât la proba scrisă cât şi la proba practică (inspecţia specială la clasă) se pot titulariza în condiţiile în care vor fi repartizaţi pe posturi publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, la şedinţa publică de joi, 31 iulie, iar candidaţii care au obţinut cel puţin nota 5 atât la proba scrisă cât şi la proba practică pot fi repartizaţi pentru suplinire în anul şcolar 2014-2015, la şedinţele publice din perioada 4-5 august.

Reamintim că în judeţul Satu Mare sunt scoase la concurs un număr de 679 posturi didactice (catedre). Dintre acestea, 302 sunt catedre incomplete (fracţiuni de normă) şi 377 sunt posturi didactice complete. Dintre posturile complete 305 sunt publicate pentru angajare pe perioadă determinată (netitularizabile) şi 72 sunt publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată (titularizabile).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.