Olimpia Satu Mare a învins Victoria Bod, cu 7 la 1

olimpia-gloria03

Olimpia e de luni în cantonament la Poiana Brașov iar accentul se pune pe o bună pregătire fizică care să asigure echipei energia necesară pentru întreg sezonul de toamnă.

Joi (24 iulie) după-amiază antrenorii Bodea și Dragomir le-au oferit băieților și un prim meci de pregătire, iar adversarul a venit din liga a V-a Brașov. Galben-albaștrii au jucat cu Victoria Bod, scor 7-1, o echipă ce a terminat sezonul pe locul V în liga a V-a.

Pentru Olimpia Satu Mare au marcat: Bujor, Apostu, Bic, Gavrilescu, Laso și Neagu. Brașovenii au marcat din penalty în minutul 73. Olimpia a început cu Anca-Trip-Munteanu, Mureșan, Bălău, Iuhas- Schwarzkopf, Villand- Gavrilescu, Bic, Bujor-Apostu. Au mai intrat portarii Șuta și Fila și jucătorii Paul, Rus, Neagu, Micaș, Lucaci, Tillinger, Laso, Faur, Feier, Marinaș, Brata.
Rus și Boștină accidentați nu au jucat.

Portarul Bogdan Miron și-a manifestat intenția de a pleca la un alt club și nu a mai urcat în Poiană în vreme ce atacantul Daniel Feier a fost, se pare întors din drum și nu va mai pleca la Câmpina. De asemenea, Marinaș e și el în lot, acesta revenind acasă după un împrumut la FC Zalău.

Olimpia mai are programat sâmbătă de la ora 11.00 un alt joc de pregătire, în compania echipei Unirea Tărlungeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.