Lucrările de extindere a reţelelor de apă şi modernizare a străzilor continuă în Negreşti-Oaş

negresti1negresti2 negresti3
Lucrările la reţelele de apă şi canalizare vor fi extinse şi pe străzile Gării, Plopilor şi 1 Iunie din Negreşti-Oaş. Proiectele de hotărâre ce vizează lucrările mai sus menţionate au fost aprobate în şedinţa din această lună a Consiliului Local din Negreşti-Oaş.

În perioada imediat următoare vor începe lucrările la reţelele de apă şi canalizare pe străzile: Viitorului Arenei, Primăverii, 1 Iunie şi Pieţii. Amplasamentele au fost predate constructorului în cursul zilei de marţi, 22 iulie. „Străzile vor intra în modernizare pe măsură ce sunt finalizate lucrările la reţelele de apă şi canalizare. Ne-am propus să mergem în paralel cu aceste lucrări”, ne-a declarat primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca.

Valoarea lucrărilor de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare în Negreşti-Oaş se ridică la suma de 25.500.000 lei, fără TVA, iar perioada de derulare a contractului este de 16 luni. Data limită de finalizare a proiectului este 31 decembrie 2015.

Potrivit contractului, se va realiza extinderea reţelelor de apă cu peste 22 km, iar reţelele actuale vor fi reabilitate pe o lungime de 3,2 km. În ceea ce priveşte reţeaua de canalizare, aceasta va fi extinsă cu peste 20 de km şi vor fi reabilitate reţele de canalizare pe o lungime de aproximativ 2 km. Totodată, vor fi construite patru staţii de pompare pentru ape uzate.

Totodată, în perioada imediat următoare se va trece la modernizarea străzilor: Salcâmului, Crizantemelor, Moţilor, Mihai Viteazu, Turului, Primăverii, Pieţei, Arenei, Viitorului şi 1 Iunie. „În cazul acestor străzi suntem în faza de achiziţii şi dorim să finalizăm toate procedurile până la finalizarea lucrărilor de apă-canal. Lucrările de modernizare pe aceste străzi vor începe cu siguranţă în cursul acestui an dar având în vedere amploarea lucrărilor vor fi finalizate în 2015”, a declarat Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.