Cserey Csaba şi „Radical Acoustic” vor concerta joi la Satu Mare

Sunetul-Linistii-24-iulie
Cunoscutul percuţionist sătmărean Cserey Csaba şi trupa „Radical Acoustic” din Baia Mare vor susţine joi, 24 iulie două concerte. De vreme ce Cserey Csaba îşi va susţine concertul la Sinagoga Mare de pe strada Decebal, trupa „Radical Acoustic” va concerta la District 15, de pe strada Ştefan cel Mare (nr. 15). Intrarea la cele două evenimente este liberă.
Astfel, de la ora 19.00, la Sinagoga Mare din Satu Mare va avea loc concertul de percuţie intitulat “Sunetul Liniştii” cu Cserey Csaba şi cu instrumentele sale steel drum, klanlauge, hang drum, tabla etc. Intrarea la eveniment este liberă. Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Satu Mare, Consiliul Local, Centrul Cultural “G. M. Zamfirescu” şi Comunitatea Evreilor din Satu Mare.
În aceeaşi zi, de la ora 20.00, la District 15 de pe strada Ştefan cel Mare nr. 15, va avea loc un concert pop rock cu “Radical Acoustic” din Baia Mare (Radu Iaszberenyi şi Mihai Goth, chitară şi voce).
Intrarea este liberă, pe bază de rezervare la numărul de telefon 0755970374. Evenimentul este organizat de District 15 în parteneriat cu Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.