Vezi rezultatele examenului de definitivare în învăţământul preuniversitar

examen_definitivat

Rezultatele înregistrate la proba scrisă a examenului naţional de definitivare în învăţământul preuniversitar au fost afişate azi, 19 iulie pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale www.edu.ro.

Contestaţiile se pot depune la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Satu Mare azi până la ora 21.00, respectiv duminică, 20 iulie în intervalul orar 08.00-15.00. Lucrările contestate vor fi soluţionate în perioada 21-23 iulie, iar afişarea rezultatelor finale este programată pentru data de 24 iulie. În acest an nota minimă de promovare a examenului este 8.

Lista cu notele obţinute la proba scrisă de către cadrele didactice din judeţul Satu Mare care au susţinut în acest an examenul de definitivare în învăţământul preuniversitar poate fi consultată accesând link-ul  http://www.definitivat.edu.ro/2014/generated/files/j/index.html#SM.

Vă reamintim că la nivelul judeţului Satu Mare, din cei 211 de candidaţi înscrişi, la examen au fost prezenţi 202. Pe parcursul desfăşurării probei scrise 21 de candidaţi s-au retras iar doi au fost eliminaţi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.