Un negreştean şi-a ucis mama în Italia cu mai multe lovituri de cuţit

Crima
Un bărbat de 29 de ani, Alexandru Ferencz, originar din Negreşti-Oaş şi-a ucis miercuri (16 iulie) dimineaţă mama, iar cadavrul femeii a fost descoperit de fratele mai mic al criminalului, când acesta s-a întors acasă. Oribila crimă a avut loc în oraşul Torino din Italia.

Familia în care s-a întâmplat nenorocirea este originară din Negreşti-Oaş. Aceştia plecaseră la muncă în peninsulă de câţiva ani.

Potrivit presei italiene crima a avut loc într-un apartament din Torino unde cei doi fraţi locuiau împreună cu părinţii. Cei care cunoşteau familia spun că agresorul a fost dependent de droguri iar în ziua crimei s-a certat cu mama sa, Maria Ferencz (de 51 de ani) care a refuzat să-i mai dea bani. Acesta era şomer şi trăia din banii câştigaţi de ceilalţi membri ai familiei.

Îngrijorat că mama sa nu îi mai răspunde la telefon, fratele mai mici, un tânăr de 25 de ani s-a întors acasă de la serviciu, găsindu-şi fratele în apartament cu un cuţit în mână. Cadavrul femeii zăcea într-o baltă de sânge în holul apartamentului. Tânărul a anunţat imediat carabinierii iar criminalul a fost arestat.

Jurnaliştii italieni spun că bărbatul şi-ar fi înjunghiat de mai multe ori mama şi că femeia a murit pe loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.